Transport maritim containerizat

EUROPASPED  va poate oferi proiecte logistice care implica cele mai frecvente combinatii in cazul transporturilor multimodale si anume:        

- maritim si rutier
- aerian si rutier.

Ceea ce este specific acestui tip de transport este faptul ca pe durata intregului proces de transport se incheie un singur contract de transport, toata responsabilitatea asupra derularii operatiunilor de la incarcarea marfii si pana la destinatie, revin unui singur antreprenor ceea ce face ca marfa sa fie transportata in deplina siguranta si cu respectarea timpului de tranzit specificat la semnarea contractului.

EUROPASPED  fiind freight forwarder pentru marfuri containerizate prin agenti de linie, indiferent de portul de incarcare, in variante de transport “port-to-port” sau “door-to-door”,marfa Dvs. se va incarca in deplina siguranta, indiferent de locatie.

Navele operate de liniile de shipping cu care colaboram asigura curse saptamanale.

De asemenea, asiguram transport maritim containerizat din SUA, Canada, America de Sud, Africa.

EUROPASPED ofera volumul de containere, routing-ul si preturi competitive, corespunzatoare solicitarilor clientilor sai.

In ceea ce priveste tipul containerelor, clientii nostri pot opta pentru containere complete(FCL) sau containere cu incarcatura partial (LCL)

- containere standard 20’si 40’ (ST) )             
- containere suprainaltate (High Cube – HC)
- containere cu plafon decopertabil (Open Top – OT)
- containere termoizolate
- containere frigorifice (Reefer – RF)
- containere frigorifice suprainaltate (RH)      
- containere platforma (Flat Rack – FR).

DIMENSIUNI CONTAINERE